Στην Κορησό Καστοριάς και σε υψόμετρο 1050 μέτρων στο βουνό Αμάραντος βρίσκεται το Αγρόκτημα Τσόπρα. καλλιεργούμε, Κάστανα,Καρύδια, Κράνα, Βατόμουρα,Τσάπουρνα, Άγριόγκορτσα, Άγριομούσμουλα, Αρώνια, Σμέουρα, Τομάτα,Φασόλια , Μύρτιλα, και  Γκότζι Μπέρι. Εφαρμόζοντας  στο κτήμα μας σύγχρονες μεθόδους οικολογικής καλλιέργειας, υπό την καθοδήγηση ειδικών, προσφέρουμε ασφαλή προϊόντα ,  με απολαυστική γεύση.  Μεταποιούμε μέρος της παραγωγής μας από τα Γκότζι Μπέρι σε μαρμελάδα , κρέμα κάστανο με Γκοτζι Μπέρι ,Τομάτα λιαστή σε λάδι με ρίγανη και βασιλικό ,και από τα κράνα τα Μύρτιλα και Τσάπουρνα σε χυμό τα οποία ήδη διατίθενται στην αγορά.

Για επικοινωνία στα τηλ. 24670 51612 , κιν. 6999951065  e-mail: tsopras@yahoo.gr   -tsoptasos@gmail.com

Τα γκότζι μπέρι. είναι πλούσια σε θρεπτικά στοιχεία. Η μαρμελάδα γκότζι μπέρι είνα μία νέα γεύση που συνδυάζει τις ευεργετικές ιδιότητές και την αντιοξειδωτική δράση της με την απαλή αίσθηση μιάς σπιτικής μαρμελάδας

Κρέμα κάστανο με Γκοτζι Μπέρι

Τομάτα λιαστή σε λάδι με ρίγανη και βασιλικό

Χυμός απο Κράνα - Τσάπουρνα -Μύρτιλλα

Χυμός από Μύρτιλλα και Τσάπουρνα

Γνωρίστε τα Γκότζι Μπέρι και προσθέστε αυτό το εκπληκτικό φρούτο στην διατροφή σας

Φασόλια καστοριας (Γίγαντες )

Φασόλια καστοριας (Μαύρη Γίγαντες )

Γκοτζι Μπέρι

Σμέουρα

Βατόμουρα

Τσαπουρνα

Κράνα

Άγριο μούσμουλα

Αγριογκορτσα

Κάστανα

Καρύδια ι

Προσθήκη επικεφαλίδας

Είμαι μια παράγραφος. Κάντε κλικ εδώ για να προσθέσετε το δικό σας περιεχόμενο και να με επεξεργαστείτε. Είμαι ένα καλό μέρος για να πείτε την ιστορία σας και να μάθουν οι επισκέπτες σας περισσότερα για σας.

Αγρόκτημα Τσόπρα

Δεν υπάρχει ακόμα βίντεο